Φίλοι κουκθεραπιώτες, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα συνεχίζουμε την παράδοση που ξεκινήσαμε πέρσι μετά από πρόταση της Sokolatoula.
Η παράδοση αυτή θέλει τα μέλη του CookTherapy.gr να ανταλλάζουν δώρα μεταξύ τους, αλλά χωρίς να γνωρίζει ο καθένας από ποιον θα πάρει δώρο, ποιος θα είναι δηλαδή ο φετινός του Άη Βασίλης.
Όσοι ενδιαφέρονται να παίξουν το παιχνίδι του χριστουγεννιάτικου δώρου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο φόρουμ του CookTherapy γράφοντας ένα σχόλιο εδώ από κάτω, και αμέσως μετά να στείλουν μέιλ με ονοματεπώνυμο, ψευδώνυμο, διεύθυνση (και Τ.Κ.) και θέμα SANTA μέχρι 30 Νοεμβρίου στο support@cooktherapy.gr .
Στη συνέχεια, θα γίνει η κλήρωση των ζευγαριών. Κάθε μέλος που συμμετέχει θα λάβει με μέιλ τα στοιχεία και τη διεύθυνση του μέλους με το οποίο έχει κληρωθεί για να του στείλει το δώρο του.
Τα δώρα καλό είναι να είναι συμβολικά και όχι μεγάλης αξίας. Σκοπός είναι να δώσουμε χαρά ο ένας στον άλλο και να γνωριστούμε καλύτερα. Όταν παίρνουμε στα χέρια το δώρο μας, μπορούμε να μπαίνουμε στο φόρουμ του CookTherapy.gr και να γράφουμε δυο λόγια ευχαριστώντας τον φίλο ή την φίλη που μας έστειλε το δωράκι μας.
Όσοι έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν, μπορούν να ανταλλάξουν δώρα από κοντά, αλλιώς ταχυδρομικά. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας και σας ευχόμαστε Καλά Μαγειρέματα και Καλές Γιορτές!
@julianana Εσβησα τα προσωπικά σου στοιχεία επικοινωνίας από το σχόλιό σου για να μην είναι προσβάσιμα στον οποιονδήποτε. Παρακαλω στείλτα με email στο support@cooktherapy.gr που μαζεύω τις συμμετοχές. Και όχι δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για ευχές :)
*Αν και τα greeklish δεν είναι αποδεκτά στο forum για την julianana θα κάνουμε μια εξαίρεση γιατι δεν έχει προσβαση σε υπολογιστή με ελληνικά.
Καλημέρα σε όλη την cooktherapy παρέα!!!Σαν πρώτη μου φορά σαυτή την ανταλλαγή δώρων φυσικά και είμαι μέσα με μεγάλη μου χαρά!!!Μπράβο Sokolatoula μου πολύ γλυκειά ιδέα!!! ;-)
Σήμερα το βράδυ λήγει η πρόθεσμία συμμετοχής στην ανταλλαγή δώρων. Όσοι δεν έχουν στείλει τα στοιχεία τους ( Ονομα, Επίθετο, Ψευδώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ.) να τα στείλουν στο support@cooktherapy.gr για να μπορέσουν να λάβουν τα δώρα τους.
ADAM anthropomastoras apapsa Celia Cook Therapist Cooky Coraline dimstella drakos FROUFROU julianana linasigk maria mima mirsini73 mtzam nakupenda nanaly Nanouka natnat nektaria nikmauro panselin Sokolatoula StathoylitsaSitia StrangeEmily thzaharoula tia TOM Trinity vana xristina xristina Δημήτρης.
Την κλήρωση θα κάνει παραδοσιακά η Sokolatoula και ο κάθε ένας θα λάβει με email τη διεύθυνση του ζευγαριού του.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε άλλον στέλνουμε δώρο και απο άλλον θα λάβουμε για να είναι έκπληξη ο «Αγιος Βασίλης» μας. Επίσης για να κάταλάβει ο παραλήπτης από ποιον είναι το δέμα, καλό είναι να γράψουμε και 2 λόγια με ευχές και το ψευδώνυμό μας και να τα βάλουμε στο πακέτο.